Agenda

Informatie- en ervaringsavond

Wanneer er in onze eerste levensjaren een psychische wond ontstaat, gaan we overleven. Nodig voor die momenten maar op latere leeftijd kunnen we daar last van krijgen. Altijd maar hard werken, je minderwaardig voelen, ziektes en/of lichamelijke symptomen, steeds zorgen voor anderen etc. Op deze avonden vertel ik over de gevolgen van een gewond hart en wat je kunt doen om het te helen. Dit alles vanuit de theorie van de meergenerationele psychotraumatologie. Naast de uitleg ervaar je ook de kracht van deze methodiek.
> Datum: volgt zo snel mogelijk; op zijn vroegst is de volgende avond eind september. Laat het svp weten als je interesse hebt.
> Plaats: in (de omgeving) van Alkmaar/Heerhugowaard
> Tijd: 19.00 – 22.15 uur (welkom vanaf 18.40 uur)
> Investering: 20 euro als deelnemer en bij aanmelding vooraf voor een opstelling 95 euro.
> Aanmelden

Access Bars® training

Ook jij kunt in 1 dag kunt leren hoe je een Bars behandeling geeft. Je kunt je eigen praktijk met deze behandeling uitbreiden of het gebruiken voor jezelf of voor anderen om je heen.
Je kunt hiervoor je eigen groep(je) samenstellen van minimaal twee personen op een dag die jullie en mij schikt. Bij jou of bij mij thuis.
> Investering: 300 euro (vastgestelde prijs vanuit Access Consciousness®). Kinderen tot en met 15 jaar GRATIS samen met een betalende volwassenen, 16 en 17 jarige betalen 150 euro.
> Aanmelden

Mocht je op de hoogte willen blijven via de mail dan kan je je aanmelden voor de mailinglijst.