Agenda

Opstellingsavond à la Franz Ruppert in groepen; informatie- en ervaringsavond

Trauma betekent letterlijk wond. Een lichamelijke wond verzorgen we. Wanneer er in onze eerste levensjaren een psychische wond is ontstaan doordat moeder bijvoorbeeld niet ècht  afgestemd was op ons of zelf getraumatiseerd was, is dat traumatiserend voor ons als klein kwetsbaar kind. Zo jong zijn we niet in staat om onze wond zelf te verzorgen. Het beste antwoord hierop is overleven. Nodig voor die momenten maar op latere leeftijd kunnen we daar last van krijgen. Altijd maar hard werken, je afsluiten voor werkelijk contact, je minderwaardig voelen, ziektes en/of lichamelijke symptomen waar je last van krijgt, steeds zorgen voor etc.
Tijdens deze informatie- en ervaringsavonden geef ik meer uitleg hierover. Wat gebeurt er in ons bij trauma en wat zijn de gevolgen hiervan? En: hoe kan dit anders? Naast de uitleg ervaar je ook zelf de kracht van de methodiek.
Wil je verzekerd wilt zijn van een opstelling in de groep? Geef je dan op via mijn site; jouw investering is dan 95 euro.
> Data:
– 2 maart (thema ‘wat gebeurt er bij trauma’)
– 11 mei (thema ‘lichamelijke symptomen’)
– 12 juni (thema ‘gevolgen van trauma’)
– 10 juli (thema ‘rouw’)
> Adres: soms in Tuitjenhorn en soms in Sint Pancras (Helling 5 – yoga en mindfullness Karin Vos)
> Tijd: 19.00 – 22.15 uur (welkom vanaf 18.40 uur)
> Investering: 20 euro als deelnemer en bij aanmelding vooraf voor een opstelling 95 euro.
> Aanmelden

Access Bars® training

Vanaf december geef ik losse trainingsdagen waarin jij in 1 dag kunt leren hoe je een Bars behandeling geeft. Je kunt je eigen praktijk met deze behandeling uitbreiden of het gebruiken voor jezelf of voor anderen om je heen.
> Plaats: Helling 1 B, 1834 DA St. Pancras
> Tijd: 10.00 – 17.30 – 18.00 uur (welkom vanaf 9.40 uur)
> Investering: 300 euro (vastgestelde prijs vanuit Access Consciousness®). Kinderen tot en met 15 jaar GRATIS samen met een betalende volwassenen, 16 en 17 jarige betalen 150 euro.
> Data:
–  zondag 4 maart 2018
–  zaterdag 12 mei 2018
–  zaterdag 7 juli 2018
> Aanmelden

Mocht je op de hoogte willen blijven via de mail dan kan je je aanmelden voor de mailinglijst.