Agenda

Informatie- en ervaringsavond over meergenerationele psychotraumatologie

Wanneer er in onze eerste levensjaren een psychische wond is ontstaan doordat er bijvoorbeeld geen echte afstemming was met jou, gaan we overleven. Nodig voor die momenten maar op latere leeftijd kunnen we daar last van krijgen. Altijd maar hard werken, je minderwaardig voelen, ziektes en/of lichamelijke symptomen waar je last van krijgt, steeds zorgen voor anderen etc.
Tijdens deze informatie- en ervaringsavonden geef ik meer uitleg hierover. Wat gebeurt er in ons bij een gewond hart en wat zijn de gevolgen hiervan? En: hoe kan dit anders? Naast de uitleg ervaar je ook zelf de kracht van de methodiek.
> Data:
– 11 mei (thema ‘lichamelijke symptomen’)
– 12 juni (thema ‘gevolgen van trauma’)
– 10 juli (thema ‘rouw’)
> Adres: soms in Tuitjenhorn en soms in Sint Pancras
> Tijd: 19.00 – 22.15 uur (welkom vanaf 18.40 uur)
> Investering: 20 euro als deelnemer en bij aanmelding vooraf voor een opstelling 95 euro.
> Aanmelden

Access Bars® training

Ook jij kunt in 1 dag kunt leren hoe je een Bars behandeling geeft. Je kunt je eigen praktijk met deze behandeling uitbreiden of het gebruiken voor jezelf of voor anderen om je heen.
> Plaats: soms in Tuitjenhorn en soms in St. Pancras
> Tijd: 10.00 – 17.30 – 18.00 uur (welkom vanaf 9.40 uur)
> Investering: 300 euro (vastgestelde prijs vanuit Access Consciousness®). Kinderen tot en met 15 jaar GRATIS samen met een betalende volwassenen, 16 en 17 jarige betalen 150 euro.
> Data:
–  zaterdag 12 mei 2018
–  zaterdag 7 juli 2018
> Aanmelden

Je kunt ook een eigen groep(je) samenstellen van minimaal twee personen om deze dag te volgen. Dat kan op een andere dag dan bovenstaande data. Bij jou of bij mij thuis.

Mocht je op de hoogte willen blijven via de mail dan kan je je aanmelden voor de mailinglijst.