Agenda

10 november 2019

Op deze dag sta ik van 12 tot 17 uur op de Happiness beurs in Heerhugowaard, Kalmoesstraat 1 (sporthal). Je kunt daar kort en individueel ervaren hoe de ‘Helende ontmoeting met jezelf’ werkt en wat zo’n ontmoeting voor jou kan betekenen.

23 november 2019
Het Verlangen roept…

Velen van ons hebben een drijfveer die maakt dat we doen wat we doen en zijn wie we zijn. Toch zijn er nog verlangens die niet geleefd (kunnen) worden. Een verlangen dat overheerst wordt door een onderstroom. Deze onderstroom heeft te maken met innerlijke verdeeldheid. Innerlijke verdeeldheid maakt dat je niet vrij bent. Niet vrij in je voelen, niet vrij in je denken en handelen, niet vrij in je verlangen. Wat er in de onderstroom van je verlangen aanwezig is, ontvouwt zich tijdens deze dag.

JE KUNT HET VERLOREN CONTACT MET JEZELF HERSTELLEN,
BEGRIP KRIJGEN VOOR HET ONTSTAAN VAN JOUW INNERLIJKE DYNAMIEKEN ÈN
JE GEZONDE DEEL MEER ONTWIKKELEN.

De methode waar we mee werken laat jouw innerlijke wereld zien en de onderstroom die maakt dat je verlangen nog niet gerealiseerd is. Je kijkt in de spiegel van jouw innerlijke dynamiek. Het is een ontmoeting met jezelf. Hierdoor ontstaat er mildheid voor jezelf en wordt de volgende stap in het vervullen van je verlangen, helder.

We gebruiken deze dag de methode die is ontwikkeld door Prof. Dr. Franz Ruppert en die gebaseerd is op trauma- en hechtingstheorieën. Daarnaast geven we ook lichaamswerk en meditatie. Er zijn oefeningen voor jezelf, in kleine groepjes en in de hele groep.

Praktisch:

Datum: zaterdag 23 november
Tijd: 10 – 17.30 uur (inloop vanaf 9.30 uur)
Prijs: 85 euro
Adres: Het witte kerkje De Terp, Kerklaan 4, Ouddorp (Alkmaar)
Overig: gratis parkeren, met bus te bereiken vanaf station Alkmaar (7 minuten bus, 12 minuten lopen) en Alkmaar station heeft ook OV – fietsen.

Voor aanmelden en/of meer informatie:

Diksha Dros, www.gate-gate.nl -> agenda, info@gate-gate.nl, 06 – 38 22 06 31
OF/EN
Patrice Clarijs, www.patriceclarijs.nl -> agenda, pclarijs@outlook.com, 06 – 48 49 69 28

Mocht je op de hoogte willen blijven via de mail dan kan je je aanmelden voor de mailinglijst.