Contact

Patrice Clarijs

NL31TRIO0391065068 tnv P. Clarijs
Telefoon: 06 – 484 969 28
e-mail : pclarijs@outlook.com
Tuitjenhorn (Noord-Holland)
BTW nummer NL001876217B74

 

 

 

 

 

Ik ben als IZR-begeleider door Interakt toegelaten tot het in Nederland en België actieve professionele IZR-netwerk. Net als mijn collega’s in het IZR-netwerk ben ik gedegen opgeleid in de toepassing van de methode. Ik onderhoud mijn kennis en vaardigheden door permanente educatie, zodat ik op de hoogte blijf van nieuwe inzichten en ontwikkelingen en blijf reflecteren op mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling. Meer informatie over IZR en het IZR-netwerk vind je op IZR-methode.nl.
IZR is ontwikkeld door Interakt (centrum voor meergenerationele psychotraumatologie). De methode is gebaseerd op de door dr. Franz Ruppert ontwikkelde methode IoPT (Identiteitgeoriënteerde Psychotraumatheorie en -Therapie) en op beproefde trauma- en hechtingstheorieën.

 

Ik ben aangesloten bij het CAT (Collectief Alternatief Therapeuten) en het GAT (Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten). Mijn sessies komen niet voor vergoeding in aanmerking.
Ik val als CAT-collectief therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: https://gatgeschillen.nl/
Ik werk als CAT-collectief therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie zie: https://gatgeschillen.nl/beroepscode/

Ook ben ik aangesloten bij dejuistetherapeut.nl

 

Colofon

Teksten: Patrice Clarijs
Webdesign: Laura Visser
Illustraties: Jan Niezen, Patrice Clarijs en met veel dank aan Ruud Vermeer.

In mijn privacyverklaring kun je lezen hoe ik met jouw persoonsgegevens omga.
In mijn Algemene voorwaarden kun je lezen hoe ik omga met alles rondom afspraken.

NIETS VAN DEZE SITE MAG OVERGENOMEN WORDEN, TENZIJ JE TOESTEMMING HEBT VAN MIJ